Zoekt u naar een bruiloft zaal in Breda? Marktzicht Prinsenbeek, gelegen op een steenworp afstand van Breda, biedt een prachtige omgeving voor uw grote dag. Onze zaal combineert elegantie met functionaliteit, waardoor het de ideale plaats is voor een onvergetelijke bruiloft.

Een betoverende bruiloft zaal

Onze zaal, met zijn elegante inrichting en sfeervolle ambiance, is de perfecte setting voor uw huwelijksceremonie en receptie. Of u nu een grootse viering of een intieme bijeenkomst plant, onze zaal kan volledig worden aangepast aan uw wensen.

Op maat gemaakte arrangementen

Elke bruiloft is uniek, en daarom bieden wij op maat gemaakte arrangementen aan. Onze ervaren eventplanners werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat elk aspect van uw bruiloft perfect aansluit bij uw visie, idee├źn en stijl.

Bespreek de mogelijkheden

Jullie bruiloft wordt

Een dag om nooit te vergeten

Culinair genot

Een hoogtepunt van elke bruiloft is het diner, en bij Marktzicht overtreffen we uw verwachtingen met onze uitstekende catering. Van verfijnde hapjes tot luxe diners, onze getalenteerde chefs zorgen voor een culinaire ervaring die uw gasten niet snel zullen vergeten.

Persoonlijke service

Ons toegewijde team zorgt ervoor dat elk detail van uw bruiloft met de grootste zorg wordt behandeld. Van de eerste planning tot de laatste dans, wij staan garant voor een naadloze en stressvrije ervaring.

Fotogenieke locatie

Marktzicht biedt tal van prachtige achtergronden voor uw trouwfoto’s. Onze zaal en de omliggende gebieden vormen de perfecte setting voor het vastleggen van uw speciale momenten.

Bespreek de mogelijkheden

Galerij

Gemakkelijk toegankelijk

Gelegen nabij Breda, is Marktzicht gemakkelijk te bereiken voor al uw gasten. Met voldoende parkeergelegenheid en een schilderachtige locatie is onze bruiloft zaal zowel praktisch als betoverend.

Uw bruiloft zaal in Breda of omgeving gevonden?

Kies voor een sprookjesachtige bruiloft in Marktzicht Prinsenbeek, vlakbij Breda. Onze prachtige zaal, gecombineerd met onze persoonlijke benadering en uitstekende service, zorgt ervoor dat uw huwelijksdag de mooiste dag van uw leven wordt.

Contact

Neem vrijblijvend contact op

Neem vandaag nog contact met ons op om uw droombruiloft te plannen!

    Naam*
    E-mailadres*
    Telefoonnummer*
    Onderwerp
    Opmerking*