Jouw borrel of feest bij Marktzicht in Prinsenbeek

Marktzicht is de perfecte feestlocatie voor uw (bedrijfs)borrel, verjaardag, BBQ, vergadering of welke gebeurtenis dan ook. Onze zalen zijn volledig af te huren en voor iedere gelegenheid is er een passende optie.

We bieden diverse eet- en drink arrangementen aan zoals buffetten, onze amuse parade, barbecues, diners, hapjes, koffietafels en High Tea’s/Beers/Wines. Benieuwd naar wat we te bieden hebben? Scroll dan naar beneden!

Wilt u graag uw feestje zo voordelig mogelijk vieren? Neem vrijblijvend contact op met ons of vraag de prijslijst aan via het contactformulier.

Neem contact met ons op

Galerij

mijn feest was

nog leuker dan ik kon wensen

Eten & drinken

Diner en eetmogelijkheden

Heeft u interesse in een van de arrangementen gekregen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Buffet

Een rijkgevuld, versbereid buffet met de lekkerste gerechten. Ideaal om voor iedereen wat wils aan te bieden en om zorgeloos te genieten van uw dag.

Amuse parade

Onze amuse parade is een selectie van kleine gerechtjes die geserveerd worden in verschillende rondes. Zo geniet u telkens van wat anders en is geen ronde hetzelfde!

Barbecue

Voor de zonnige, zomerse dagen is daar de optie om te genieten op ons ruime terras van een heerlijke barbecue. Onze chef staat te grillen en u kunt genieten.

Bittergarnituur

Een verzameling van warme en koude, zoete en hartige hapjes, perfect voor bij de borrel.

Dinner

Voor een compleet verzorgd (familie)diner bent u bij Marktzicht aan het juiste adres. Geniet van diner naar uw wensen. Van tafelen tot walking dinner, alles kan.

Koffietafel

Wanneer u gebruikt wenst te maken van een koffietafel kunt u bij Marktzicht rekenen op het complete aanbod, van ouderwets brabants tot luxe broodjes & gebak.

High Tea, -Beer & -Wine

Lekkere hapjes gepaard met thee, bier of een van onze wijnen. Wij hebben de lekkerste gerechtjes gecombineerd met een van deze dranken.

Familie Diner

Een familiediner bij Marktzicht in Prinsenbeek is een warme, gezellige ervaring. Geniet van smakelijke gerechten, bereid met verse ingrediƫnten, in een gastvrije sfeer. Perfect voor een bijzondere avond met het gezin.

Borrel geven?

informeer naar de mogelijkheden

    Naam*
    E-mailadres*
    Telefoonnummer*
    Onderwerp
    Opmerking*