Uw zakelijke event bij Marktzicht

Bent u op zoek naar een gastvrije locatie voor u en uw zakenrelaties, met uitstekende bereikbaarheid en voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur? Voor uw vergaderingen, seminars en congressen bent u bij Marktzicht in goede handen. Wij zorgen dat de zaal naar uw wensen wordt klaargezet en voorzien van de benodigde audiovisuele middelen zoals een led scherm en plug & play.

Wilt u uw gasten verrassen met een smakelijke lunch, bbq of een jubilaris in het zonnetje zetten met een bijzonder diner? Ook op culinair gebied streven we ernaar om volledig aan uw wensen te voldoen. Populair is de borrel na afloop op onze feestlocatie, voor een gezellige afsluiting van de dag!

Bent u op zoek naar een spraakmakende feestavond of een origineel themafeest voor uw relaties of medewerkers? Wij verzorgen op basis van uw wensen en idee├źn een bedrijfsfeest op maat voor u.

bekijk wat we u te bieden hebben

Galerij

Eten & drinken

Bekijk de mogelijkheden

Heeft u interesse in een van de arrangementen gekregen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Buffet

Een rijkgevuld, versbereid buffet met de lekkerste gerechten. Ideaal om voor iedereen wat wils aan te bieden en om zorgeloos te genieten van uw dag.

Amuse parade

Onze amuse parade is een selectie van kleine gerechtjes die geserveerd worden in verschillende rondes. Zo geniet u telkens van wat anders en is geen ronde hetzelfde!

Barbecue

Voor de zonnige, zomerse dagen is daar de optie om te genieten op ons ruime terras van een heerlijke barbecue. Onze chef staat te grillen en u kunt genieten.

Bittergarnituur

Een verzameling van warme en koude, zoete en hartige hapjes, perfect voor bij de borrel.

Dinner

Voor een compleet verzorgd (familie)diner bent u bij Marktzicht aan het juiste adres. Geniet van diner naar uw wensen. Van tafelen tot walking dinner, alles kan.

Koffietafel

Wanneer u gebruikt wenst te maken van een koffietafel kunt u bij Marktzicht rekenen op het complete aanbod, van ouderwets brabants tot luxe broodjes & gebak.

High Tea, -Beer & -Wine

Lekkere hapjes gepaard met thee, bier of een van onze wijnen. Wij hebben de lekkerste gerechtjes gecombineerd met een van deze dranken.

Familie Diner

Een familiediner bij Marktzicht in Prinsenbeek is een warme, gezellige ervaring. Geniet van smakelijke gerechten, bereid met verse ingredi├źnten, in een gastvrije sfeer. Perfect voor een bijzondere avond met het gezin.

Zakelijk event?

Informeer naar de mogelijkheden

    Naam*
    E-mailadres*
    Telefoonnummer*
    Onderwerp
    Opmerking*