Unieke bruiloften op maat

Bij Marktzicht maken we uw trouwfeest op maat onvergetelijk! Na de ceremonie verwelkomen we u graag voor een champagnetoast en de bruidstaart. Of u nu kiest voor een stijlvol diner, een uitgebreid buffet, of een wervelende feestavond, wij zorgen voor een dag die u nooit meer zult vergeten. Ons ervaren bedienend personeel zal er alles aan doen om u en uw gasten in de watten te leggen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar de stijl en klasse van onze zaal, of de gezelligheid van ons Feestcafé, bij Marktzicht heeft u altijd de keuze.

Een onvergetelijke dag hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Uw grote dag kan op verschillende manieren worden ingevuld. Wilt u graag een offerte ontvangen die geheel is afgestemd op uw eigen wensen en ideeën? Neem dan contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Galerij

Samen maken we jullie dag onvergetelijk

 

Het maakt niet uit hoe groot het gezelschap is. Of hoe wild de plannen zijn. Bij Marktzicht hebben we altijd een geschikte zaal voor jullie feest. Er is voldoende ruimte om alle gasten te ontvangen, een uitgebreid diner te serveren en om ’s avonds met een band of DJ de liefdesvoltrekking uitgebreid te vieren. Rustig met een kleiner gezelschap proosten kan natuurlijk ook. We nemen graag de mogelijkheden met jullie door en regelen elk detail naar wens.

Ook werken samen met een aantal ervaren partners en leveranciers om jullie dag vlekkeloos te laten verlopen. Denk aan fotografen, weddingsplanners en de mooiste locaties om uit te kiezen.

Trouwlocaties:
Weddingplanners:
Fotografie & decoratie:

Eten & drinken

Diner en eetmogelijkheden

Heeft u interesse in een van de arrangementen gekregen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Buffet

Een rijkgevuld, versbereid buffet met de lekkerste gerechten. Ideaal om voor iedereen wat wils aan te bieden en om zorgeloos te genieten van uw dag.

Amuse parade

Onze amuse parade is een selectie van kleine gerechtjes die geserveerd worden in verschillende rondes. Zo geniet u telkens van wat anders en is geen ronde hetzelfde!

Barbecue

Voor de zonnige, zomerse dagen is daar de optie om te genieten op ons ruime terras van een heerlijke barbecue. Onze chef staat te grillen en u kunt genieten.

Bittergarnituur

Een verzameling van warme en koude, zoete en hartige hapjes, perfect voor bij de borrel.

Dinner

Voor een compleet verzorgd (familie)diner bent u bij Marktzicht aan het juiste adres. Geniet van diner naar uw wensen. Van tafelen tot walking dinner, alles kan.

Koffietafel

Wanneer u gebruikt wenst te maken van een koffietafel kunt u bij Marktzicht rekenen op het complete aanbod, van ouderwets brabants tot luxe broodjes & gebak.

High Tea, -Beer & -Wine

Lekkere hapjes gepaard met thee, bier of een van onze wijnen. Wij hebben de lekkerste gerechtjes gecombineerd met een van deze dranken.

Familie Diner

Een familiediner bij Marktzicht in Prinsenbeek is een warme, gezellige ervaring. Geniet van smakelijke gerechten, bereid met verse ingrediënten, in een gastvrije sfeer. Perfect voor een bijzondere avond met het gezin.

Jullie bruiloft wordt

Een dag om nooit te vergeten

Neem vrijblijvend contact op

    Naam*
    E-mailadres*
    Telefoonnummer*
    Onderwerp
    Opmerking*